COSPLAYKISA

Voit osallistua yksilö- tai ryhmäkisaan. Kisojen voittajat palkitaan.

 

Huom! Kisoihin osallistuminen ei ole pakollista. Tapahtumassa ei ole cosplayasu- eikä fursuitpakkoa!

 

Kilpailut

Yksilökilpailu

 

Tuomarointi tapahtuu yksitellen. Kilpailussa ei ole esitystä. Voittaja valitaan taidokkaimmin tehdyn asukokonaisuuden sekä materiaalivalintojen perusteella. Kisassa seurataan myös hahmouskollisuuta.

Lähdemaalla ei ole merkitystä. Kisaan voi osallistua puvulla jonka lähde on animaatiosta, sarjakuvasta, elokuvasta, videopeleistä tai Tv-sarjoista. Itse tehdyt designhahmot eivät ole sallittuja. Hahmon on oltava alkuperäinen.

Puvun pitää olla lähes itse tehty. Ostettuja sekä muokattuja osia voi käyttää rajoitetusti korkeintaan 40% asusta. Ostetut tai valmiit osat voivat olla esim. kengät ja peruukki. Mittatilausasut eivät ole sallittuja eikä valmiina ostetut asut kelpaa.

Puku ei saa olla sijoittunut palkintosijoille aiemmissa tapahtumissa.

Kilpailuun osallistuvan velvollisuuksiin kuuluu infopisteellä ilmoittautuminen, tuomarointiin osallistuminen ja lavalla pyörähtäminen. Mikäli kisaaja laiminlyö velvollisuuksiaan, se johtaa automaattisesti kisasta poistamiseen.

KUVIA HAHMOSTA
Kuvassa täytyy näkyä selkeästi hahmon koko asu ja kaikki siihen kuuluvat osat. Kuvissa ei saa olla esineitä jotka eivät kuuluu hahmolle. Tuomaroinissa puuttuvat osat vaikuttavat puvun arviointiin. Kaikkien referenssikuvien tulee esittää hahmon samaa versiosta ja niiden tulee olla samasta lähdeteoksesta. Mikäli kuvaa ei lähetetä johtaa se kilpailusta poistamiseen.

 

Ryhmäkilpailu

 

Ryhmäkilpailuun voi osallistua max 3 hengen ryhmässä. Jokainen ryhmä tuomaroidaan yksitellen. Tuomaroinnissa käydään läpi ryhmän asuja ja niiden tyyliuskollisuutta ja sopivuutta toisiin ryhmän pukuihin yms. Hahmon lähdemaalla ei ole merkitystä tai rajoitteita. Puvut eivät saa olla aikaisemmin sijoittunut kisoissa. Ryhmäkilpailussa ryhmä voi suunnitella lavaosuuteen pienen (noin 2 min kestävän) esityksen, myös musiikkitoiveita on mahdollisuus esittää.

Ennakkoilmoittautuminen kilpailuihin päättyy 30.9.2018. Haku suljetaan aikaisemmin, mikäli kisaajapaikat täyttyvät.

Jokaiselle kilpailuihin hyväksytylle kisaajalle ja ryhmälle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin haun päätyttyä.

CosplaykisahakemusPowered by BreezingForms
Download Free Joomla Templates by vonfio.de