Aika
Iso sali
 Ohjelmahuone
10:30-11:00 Avajaiset  
11:00-11:45   Faniyhdistys Gingaconin takana
12:00-12:45 Scandinavian Hansu  
13:00-13:45   Let's make a lapsi - OC-paja
14:00-14:45 Cosplaynäytös  
15:00-15:45 Ninjakoirat plays Ginga  
16:00-16:45   Miksi WEED-animen piirtojälki on huonoa?
17:00-17:45   Nukkemiitti
18:00-18:30 Päättäjäiset  

 

Ohjelmakuvaukset

 

2. kerros koko conin ajan

 

Ginga Room

Tule Ginga Roomiin viettämään mukavaa aikaa toisten Ginga-saagan ystävien kanssa, rentoudu hetki conihälinästä mangakirjastoa lueskellen tai piirtopisteellä piirustellen. Voit myös pyöräyttää Hopeanuoli-onnenpyörää sekä saada tietoa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:stä.

 

Vanguard - Mikä ihmeen CARDFIGHT!! VANGUARD! -korttipeli? - Toni "Kapu" Keinänen

Cardfight!! Vanguard on Bushiroadin tekemä Trading Card Game, jota pelataan ympäri maailmaa. Taistelet yhdessä klaanisi kanssa toista klaania vastaan. Pelaajasta tulee "Vanguard", ja hänen tehtävänään on johdattaa oma klaani voittoon. Taistelun edetessä korttien monipuolisia ja voimakkaita kykyjä hyödyntäen voi tapahtua yllättäviä käänteitä ja jännittäviä tilanteita. Vanguard sopii kaikille korttipeleistä kiinnostuneille.

 

Iso sali

 

Klo 10:00-10:30 Avajaiset

Kaikki hyvä alkaa jostain. Pienestä pennustakin voi kasvaa iso soturi. Tule hakemaan conipäivääsi räjähtävä alku, kun räjäytämme Gingaconin täyteen vauhtiinsa konserttisalissa. Luvassa tervetuliaispuheet ja pientä maistiaista tulevasta päivästä, että mitä kaikkea tapahtuma tulee tarjoamaan. Julistamme myös conikisan avatuksi. Kaikki mukaan!

 

Klo 12:00-12:45 Scandinavian Hansu

80-luvun tyylistä syntikkapoppia japanilaisella otteella.

 

Klo 14:00-14:45 Cosplaynäytös

Tervetuloa seuraamaan Gingaconin cosplaynäytöstä. Osallistujat on valittu sattumanvaraisesti kävijöiden joukosta tapahtumapäivän aikana.

 

Klo 15:00-15:45 Ninjakoirat plays Ginga - Jaakko Jokela-Bergström & Timo Jurvelin

Hopeanuoli-piirretyn musiikkia instrumentaalisesti.

 

Klo 18:00-18:30 Päättäjäiset

Kaikki hyvä päättyy joskus, niin tämänvuotinen Gingaconikin. Olemme kenties päivän aikana edenneet jo veteraanisotureiksi asti. Tule katsomaan ja kuuntelemaan, mitä tapahtumamme tarjoaa vielä kalkkiviivoillaan. Ohjelmassa ainakin vielä pientä esitystä, ja julistamme conikilpailun voittajan. Luvassa siis palkintojen jakoa! Kiitospuheiden säestämänä päätämme tämän vuoden conin ja suuntaamme kuonomme jo ensi vuoteen.

 

Ohjelmahuone

 

Klo 11:00-11:45 Faniyhdistys Gingaconin takana - Hanna "Raezla" Mäkinen

Suomen Hopeanuoli-fanit ry on toiminut vuodesta 2012 ja järjestää Gingacon-tapahtumaa nyt kolmatta kertaa. Mitä muuta yhdistys tekee? Millainen on sen syntytarina? Entäpä yhdistys tänä päivänä? Miten siihen pääsee mukaan ja mitä kaikkea jäsenenä voi tehdä? Aiheesta luennoi alusta saakka mukana ollut yhdistysaktiivi Hanna Mäkinen alias Raezla (alias Äffä).

 

Klo 13:00-13:45 Let's make a lapsi - OC-paja - Jalle Aartolahti

Tervetuloa OC-pajaan tekemään teemaan soveltuvasti eläimellinen uusi hahmo pajan kruunamassa hahmoarvassa! Pajaan sopivat sekä aloittelijat että konkarit. Omat piirrustusvälineet suositeltavia ottaa mukaan.

 

Klo 16:00-16:45 Miksi WEED-animen piirtojälki on huonoa? - Uru

WEED-animen piirtojälkeä voi kohteliaasti sanoa vaihtelevaksi. Sarjan laatu vaihtelee upeasta, GNG:täkin paremmasta, omituisiin pahvilaatikkokoiriin, joilla on ihmisen anatomia. Mikä aiheutti tämän ja miten tilanne pahentui entisestään?

 

Klo 17:00-17:45 Nukkemiitti - Jussi Parkkinen

Oletko paatunut nukkeilija henkeen ja vereen? Ovatko nukkesi sinulle täysverisiä perheenjäseniä? Tai oletko muuten vain kiinnostunut tästä mystisestä harrastuksesta, joka monipuolisuudellaan vie kaiken vapaa-aikasi ja rahasi? Tervetuloa esittelemään omia nukkejasi, keskustelemaan nukkeilun jalosta aatteesta, ihailemaan muiden nukkeja tai vaikka kaikkia edellä mainittuja. Kaikki nukkeilijat ja nukkeilumieliset tervetuloa! Luvassa myös pikku arvonta.

Download Free Joomla Templates by vonfio.de