Gingacon on Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n järjestämä animeen, mangaan ja eläintarinoihin keskittyvä nuorten tapahtuma, joka järjestettiin ensi kertaa Tampereella 11. kesäkuuta 2016 Monitoimitalo 13:ssa. Gingacon järjestettiin samassa paikassa myös 28. lokakuuta 2017.

 

Seuraavan kerran Gingacon järjestetään 10. marraskuuta 2018 Kotkan keskustassa, tapahtumapaikkanaan Kotkan konserttitalo osoitteessa Keskuskatu 33.

 

Gingacon pyrkii tarjoamaan rennon ja koiramaisen hauskan vaihtoehdon omana pienenä ja pippurisena tapahtumanaan. Tämän vuoden conin teema ilmoitetaan myöhemmin.

 

Tapahtumaan ei ole ikärajaa eikä cosplaypakkoa.

 

Gingaconin aihepiiri

 

Gingaconin pääteema on Hopeanuoli ja sen jatko- ja lisäosat, kuten Ginga Densetsu Weed. Hopeanuolen ystävillä on usein mielenkiintoa myös muita animesarjoja ja eläintarinoita kohtaan, joten nämä kulkevat käsi kädessä conimme kantavan teeman kanssa.

 

Eläintarinat ja eläintaide ovat Hopeanuolen myötä conimme tärkeä pääteema. Aihepiiriin luetaan niin anime- ja mangasarjat, kuin eri maista lähtöisin oleva kirjallisuus, tv-sarjat, pelit ja elokuvat.

 

Animen ja mangan osalta painotus on eläintarinoissa, mutta myös muunlaisiin anime- ja mangasarjoihin liittyvät ohjelmanumerot, cosplay ja taide ovat tervetulleita täydentämään Gingaconin tarjontaa kävijöilleen.

Download Free Joomla Templates by vonfio.de